Trenutno pregledujete:

Uvedba plačljivega polnjenja električne energije v e-polnilnicah na Gorenjskem

30.09.2019
S 1. oktobrom 2019 uvajamo plačljivo polnjenje električne energije v e-polnilnicah na Gorenjskem in s tem zaključujemo obdobje brezplačne uporabe e-polnilnic, ki so v upravljanju ali lastništvu podjetja Gorenjske elektrarne, d.o.o.

Vljudno vas prosimo, da si ogledate Splošne pogoje in pravila o uporabi sistema ter naš cenik. Oba dokumenta veljata za vse uporabnike Gremo na elektriko (GNE), saj kot ponudniki storitev gostujemo v sistemu GNE. Za ogled poteka polnjenja pa so vam voljo tudi kratka slikovna navodila.

Pri oblikovanju cenika nas je vodila želja, da še naprej vzpodbujamo razvoj elektrifikacije prometa. Strošek polnjenja temelji na času polnjenja, cena za opravljeno storitev pa bo primerljiva s ceno za polnjenje doma.

Polnilnice na Gorenjskem, bodo tudi z uvedbo plačevanja dostopne vsem uporabnikom GNE. Vsi na novi prijavljeni uporabniki GNE, kakor tudi vsi obstoječi, bodo storitev polnjenja plačevali z uporabo plačilnih/kreditnih kartic znotraj mobilne ali preko spletne rešitve GNE. Na voljo sta dva načina in sicer način 'Polni in plačaj', kjer se bo obračunala in plačala vsaka seja posebej, ali način 'Predplačnik', kjer si bo uporabnik na svoj uporabniški računa naložil dobroimetje ter ga nato koristil za uspešno opravljene seje. Način plačila se izbere ob prvi registraciji, menjava pa je mogoča le na zahtevo uporabnika.

V prihodnosti nameravamo uporabnikom ponuditi še druge načine plačevanja, da si bo lahko vsakdo izbral način, ki mu najbolj odgovarja. Prav tako pa se bomo prizadevali, da bomo mrežo polnilnic še naprej širili in nudili kakovostne storitve.
Še naprej vam želimo veliko zadovoljstva ob uporabi naših storitev polnjenja na Gorenjskem, katere omogočamo v okviru sistema Gremo na elektriko.

Utegne vas zanimati tudi...

Hitre povezave